Friday, November 28, 2014

Beauty post: Vichy Idealia Life serum

U ovom postu  cu vam pisati o Vichy Idealia Life serumu, koji sam dobila pre nekih mesec dana. Nisam htela da hvalim proizvod dok ne vidim rezultate, a sada zaista imam razlog.
 Kupljen je u apoteci dok je bio na akcijskoj ceni oko 3.000rsd, a sada je oko 4.000rsd. Dobila sam uz njega Vichy beli neseser i 10 uzoraka seruma.
U nežnoj ružičasto-srebrnoj bočici se nalazi 30ml čudesnog seruma koji je divnog mirisa, ima svetlucave čestice i lako se razmazuje.



VICHY:
IDEALIA LIFE SERUM
SERUM ZA IDEALNU KOŽU
LR2412+LHA

Ujednačen i blistav ten
Glatka površina kože i sužene pore
Odmorne crte lica

Spektakularna transformacija kvaliteta kože, čak i kod:
- kože pod uticajem stresa
- kože pod uticajem prevelike izloženosti UV zracima
- kože pod uticajem zagađenja okoline i dima
- kože pod uticajem neuravnotežene ishrane


Moram da napomenem da inače imam osetljivu kožu. Veliki sam protivnik solarijuma i bilo kakvog sunčanja lica. Od srednjoškolskih dana koristim isključivo Eucerin kozmetiku, jer mi je najviše odgovarala. Od njohovog mleka za skidanje šminke, tonika, pene za umivanje, sapuna do krema.
NIKADA nisam zaspala sa šminkom na licu! Smatram da je to veoma bitno, jer kada zaredjate nekoliko puta da ne skinete nečistoću sa lica preći će vam u naviku i tada ne očekujte negovano lice.
U koje god doba da dodjete vikendom kući, nemojte biti lenji, već detaljno skinite šminku i to prvo maskaru,  posebno prstima i toplom vodom (da se ne razmaže po celom licu), a zatim ostalo.
 Lično nisam ljubitelj rukavica za skidanje šminke, jer mislim da ne mogu da zamene dobru staru vatu i mleko.
Da se vratim na Vichy serum. Isprva nisam znala da li da ga koristim kao podlogu za šminku ili uveče kada kožu dobro očistim pred spavanje.Probala sam i jednu i drugu varijantu, a sada ga koristim u obe varijante. Prosto mu se ne može odoleti. Jednim pritiskom pumpice dobijem količinu dovoljnu za celo lice i vrat. Koža mi je vidno blistavija, ujednačen je ten, nema više proširenih pora. Pošto imam izrazito bled ten, brzo primetim sve promene na koži.
Toplo ga preporučujem svima! Ako ste planirali neku novu majicu, usmerite tu kupovinu na kvalitetan proizvod za vašu kožu. Krpica nam nikad dosta, složićete se.  Ali, koža je najveći ljudski organ i ona "pamti", zato, obradujte je!

Dragana

Hvala Vam što pratite moje postove! Ako imate pitanja pišite, odgovaram svima.